Tietoa yrityksestä

Allaquun Design suunnittelee ja valmistaa pienimuotoisesti tuotteita lapsille sekä aikuislle. Tämä on yhden naisen yritys ja toiminta on saanut alkunsa intohimoisesta käsityöharrastuksesta. Olen aina pitänyt käsillä tekemisestä, on se sitten ollut puu-, tekstiili, tai metallitöitä, korujen tekoa tai jotakin ihan muuta. 

Olen valmistunut  aikoinaan muotoilijaksi Turun taideakatemiasta (amk) ja pari muutakin ammattinimikettä on vuosien varrella kerääntynyt. Viimeisin on media-alan ammattitutkinto keväällä 2018. Samana vuonna ryhdyin myös täysipäiväiseksi yrittäjäksi. Minusta tuli putiikki Taruliinan ”emäntä”. Taruliinasta löytyy paljon erilaisia tuotteita eri käsityöläisiltä. Taruliiina keskittyy ekologisten ja luontoa säästävien arvojen ylläpitoon. Ja se näkyy myös tuotevalikoimissa, joista löytyy mm. biohajovia pesuaineita, luonnonkosmetiikkaa, paljon kotimaisia koruja eri materiaaleista ja tietysti lastenvaatteita. Allaquun Design tuotteita on ollut putiikki Taruliinassa myynnissä oikeastaan alusta lähtien, ja edelleen teen pienimuotoisesti tuotteita myyntiin. Kurkkaa Taruliinan verkkokauppaan. 

Tietoa tuotteista

Pipojen koko

Pipojen koot ovat mitoitettu päänympäryksen mukaan. Varmimmin oikean koon löydät mittaamalla päänympäryksen. Jos et ole varma koosta, tai ei löydy oikeaa kokoa, otathan yhteyttä sähköpostitse tai Facebookin kautta. Teen myös tilauksesta. Useimmissa Allaquun pipoissa on vuorikankaana sama kangas kuin päälipuolella. Jos vuorena on jokin muu materiaali tai jos pipo on vuoreton, siitä on aina erikseen maininta tuotetiedoissa.

XS-KOKO 44-46 cm
S-KOKO 46-48 cm
M-KOKO 50-52 cm
L-KOKO 52-54 cm
XL-KOKO 54-56 cm

Pipo siilikuvalla

Tekstiilituotteet

Kaikki Allaquun Design tuotteet on valmistettu käsityönä Suomessa. Useimpia tuotteita tehdään pieni erä kerrallaan. Jos tuote on tilapäisesti loppunut, tai haluat tuotteen jota ei enää ole verkkokaupassa, ota yhteyttä sähköpostitse tai viestillä, niin voidaan mahdollisesti valmistaa lisää. Teen myös tilauksesta joten otathan yhteyttä, jos sinulla on jokin tuotetoivomus.

Pyrin valmistuksessa käyttämään ekologisia materiaaleja ja suosin kotimaista. Joissakin tuotteissa saattaa olla käytetty kierrätysmateriaaleja. Kierrätysmateriaalista on aina merkintä tuotetiedoissa.